Apartman, Nea Flogita

Šifra nekretnine : 98972

Prodaja 60.000 € - Stan
50 m23.50 ari2.5 Sobe Štampaj
Lokacija: Halkidiki Ulica: Nea Flogita Telefonskih linija: 1 

U živopisnom letovalištu u centralnom delu poluostrva Halkidiki, nadomak ulaza u Kasandru. Nudimo Vam nepokretnost koja se prodaje. Mesto je puno zelenila koje se prostire ispred plaže, a čija je obala puna kafića, taverni i ostalih potrebnih sadržaja. Plaže su peskovite, a more je vrhunskog kvaliteta vode u tom predelu.

Takse u ovom delu Grčke nisu visoke, iznose 3% za ponuđenu nepokretnost. Posebna pogodnost je mogućnost da se kupovinom nepokretnosti pod određenim uslovima može dobiti pasoš države Grčke, koja je kao što je i poznato članica Evropske unije, što otvara mnogo drugih mogućnosti.

Za bliže informacije smo Vam na raspolaganju.


U urednoj stambenoj zgradi na 2/3, prodaje se namešten, useljv stan. Kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa velika + bašta, udaljeno 150m od plaže. Klima, satelit, internet, parking. Terasa 10m2, bašta 150m.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
Video nekretnine

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Apartman, Nea Playa

1.0 | 54m2 | 4ari | 65.000 €
U živopisnom letovalištu u centralnom delu poluostrva Halkidiki, nadomak ulaza u Kasandru. Nudimo Vam nepokretnost koja se prodaje. Mesto je puno zelenila koje se prostire ispred plaže, a čija je obala puna kafića, taverni i ostalih potrebnih sadržaja. Plaže su peskovite, a more je vrhunskog kvaliteta vode u tom predelu. Takse u ovom delu Grčke nisu visoke, iznose 3% za ponuđenu nepokretnost. Posebna pogodnost je mogućnost da se kupovinom nepokretnosti pod određenim uslovima može dobiti pasoš države Grčke, koja je kao što je i poznato članica Evropske unije, što otvara mnogo drugih mogućnosti. Za bliže informacije smo Vam na raspolaganju. Useljiv apartman na 1/2, od 54m2 + 2 terase (10m2). Udaljen 300m od plaže, klima, pvc stolarija sa komarnicima. PROSTORIJE: dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo, namešten.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Apartman, Nea Flogita

2.5 | 56m2 | 4ari | 69.000 €
U živopisnom letovalištu u centralnom delu poluostrva Halkidiki, nadomak ulaza u Kasandru. Nudimo Vam nepokretnost koja se prodaje. Mesto je puno zelenila koje se prostire ispred plaže, a čija je obala puna kafića, taverni i ostalih potrebnih sadržaja. Plaže su peskovite, a more je vrhunskog kvaliteta vode u tom predelu. Takse u ovom delu Grčke nisu visoke, iznose 3% za ponuđenu nepokretnost. Posebna pogodnost je mogućnost da se kupovinom nepokretnosti pod određenim uslovima može dobiti pasoš države Grčke, koja je kao što je i poznato članica Evropske unije, što otvara mnogo drugih mogućnosti. Za bliže informacije smo Vam na raspolaganju, Na 2/2, sa prelepim pogledom na 400 metara od plaže, prodaje se namešten stan sa dve spavaće sobe, kuhinjom, kupatilom i terasom. Klima, komarnici,
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Apartman, Nea Flogita

2.5 | 63m2 | 4ari | 72.000 €
U živopisnom letovalištu u centralnom delu poluostrva Halkidiki, nadomak ulaza u Kasandru. Nudimo Vam nepokretnost koja se prodaje. Mesto je puno zelenila koje se prostire ispred plaže, a čija je obala puna kafića, taverni i ostalih potrebnih sadržaja. Plaže su peskovite, a more je vrhunskog kvaliteta vode u tom predelu. Takse u ovom delu Grčke nisu visoke, iznose 3% za ponuđenu nepokretnost. Posebna pogodnost je mogućnost da se kupovinom nepokretnosti pod određenim uslovima može dobiti pasoš države Grčke, koja je kao što je i poznato članica Evropske unije, što otvara mnogo drugih mogućnosti. Za bliže informacije smo Vam na raspolaganju. Nov neuseljivan apartman 700m od mora na I/II. Dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, degažman, 2 spavaće sobe, kupatilo, 3 terase. PVC stolarija, komarnici, roletne, radijatori, grejanje na mazut, roštilj.
Detaljnije