Poslovni prostor na odličnoj lokaciji

Šifra nekretnine : 108584

Prodaja 65.000 € - Poslovni prostor
54.00 m2CG Suteren/V  Štampaj
Lokacija: Politika Ulica: Svetogorska Telefonskih linija: 1 

U strogom centru grada kod POLITIKE nalazi se ovaj poslovni prostor .Uspešno funkcionisao kao teretana,ima prirodnu ventilaciju kao i dodatno ubacivanje i izbacivanje vazduha kroz ventilaciju.Centralno grejanje se ne plaća .
Hodnik i stepenište može da koristi samo ovaj prostor što dodatno povećava kvadraturu na ukniženih 54kvadrata.
Parking pripada samo stanarima u zgradi i ima rampu.Sastoji se iz dva veća prostora ,odvojene svlačionice i kupatila.Dodatak ovom prostoru uredjen hodnik sa stepeništem i još jednim bezbedonosnim vratima.
PROSTORIJE:
1 velika prostorija, izdvojena svlaĺionica, kupatilo, hodnik.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
Video nekretnine
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Kafić u Kruševcu

270m2 | 350.000 €
Kafić na spratu 200m2 + 70m2 terasa. Kafić je opremljen svom opremom iz Italije. Može odmah da poĺne da radi. Velika terasa sa koje se vidi ceo grad. Kafić je uknjižen. Za svaku preporuku. Sa panoramskim liftom u zgradi.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Poslovni prostor u Kruševcu

356m2 | 370.000 €
Poslovni prostor sa trezorom u centru Kruševca. Veliki luks prostor koji je odmah useljiv. Za banku, kladionicu, trgovinske radnje, kockarnicu, fitnes klub. Rađeno je sa italijanskim materijalom. Luks varijatna, uknjiženo.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Objekat na 2 nivoa

930m2 | 450.000 €
Objekat na 2 nivoa koji se nalazi na 82,56 ari placa. Prvi nivo 930m2, takođe i drugi nivo isto. Prvi nivo - open spejs, mašine, 3 dela spojena u jedan veliki prostor. 3 pokretna gejta. Utovarne rampe za kamione. Trafo kućica 630kw pripada fabrici i vlasništvo fabrike. 6 hidrantnih mreža. Plac ograđen sa pokretnom rampom i kamere. Posebno uređeni parkinzi, sve izbetonirano. Glavni objekat betonska debljina 35cm - 40cm. Na prvoj etaži: 3 kancelarije, toalet sa kupatilom, kuhinja, apartman sa svojim kupatilom. Objekat ima kamionski prilaz, objekat se nalazi u komercijalnoj zoni na glavnom magistralnom putu Golubac - Kučevo. Mašine se ne prodaju. Moguće je otvoriti velike trgovinske kuće: Lidl, Dis, može hotel. Moće da uđe dosta automobila. Može montažna hladnjača. PROSTORIJE: kancelarija, kancelarija, kancelarija, toalet sa kupatilom, kuhinja, apartman sa svojim kupatilom, objekat 2 nivoa, prvi nivo 930m2, drugi nivo 930m2.
Detaljnije