Šifra nekretnine : 116975

Prodaja 80.000 € - Lokal
29.00 m2CG Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Dorćol donji Ulica: Dositejeva Telefonskih linija: 1 

U pasažu zgrade na odličnoj poziciji u Dositejevoj ulici, nalazi se 6 lokala po tri na svakoj strani. U sredini je uredan dvorišni prostor. Lokal je vidljiv sa ulice. Trenuto je u funkciji i zakupac ostaje još 3 meseca. Moguće je nastaviti zakup jer je korisnik zainteresovan da ostane duže. Cena zakupa je 400e+ troškovi komunalija. Lokal ima mogučnost raznih funkcija. Prostorije; izložbeni (prodajni- radni) deo, wc, čajna kuhinja.

Dodatne karakteristike

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

Strogi centar, Kneza Mihaila, lokal 52m2

52m2 | 178.990 €
Na top lokaciji u ulici Kneza Mihaila prodajemo lokal koji je pogodan za razne delatnosti. Izlog lokala je na samoj ulici a lokal je na samom početku pasaža. Prvi nivo,u nivou ulice ima 35m2 i tu se nalazi prodajni deo,radni deo,čajna kuhinja i toalet. Drugi nivo ima 17m2 u suterenu i služio je kao radionica. Lokal je knjizen na 34m2 a ostalo je na korišćenju. Za više informacija pozovite... PROSTORIJE: I deo, II deo, toalet radionica. Prodajni poslovni prostor.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Lokal pogodan za sve namene

95m2 | 230.000 €
U najfrekventnijem delu Cara Dušana, veoma pogodnom za bilo koju trgovinsku delatnost, u ponudi je lokal od 95m2, koncipiran na sledeci nacin: Prodajni deo 30m2, a drugi deo od 65m2 se sastoji od dve manje i jedne veće prostorije. Lokal je za adaptaciju, a pripada mu podrumski prostor od cak 95m2 koji se nalazi ispod lokala. agencijska provizija 2%
Detaljnije