Šifra nekretnine : 118220

Prodaja 875.000 € - Poslovna zgrada
677.00 m2EG  Štampaj
Lokacija: Vojvode Stepe Ulica: Kumodraška Telefonskih linija: 1 

Retko u ponudi. Zaseban objekat na odličnoj lokaciji sa preko 20 parking mesta na korišćenje. Ima 4 ulaza, pogodan za poslovni objekat, servis ili kliniku ili zdravstvenu laboratoriju, Prizemni deo ima 289m2 i predstavlja zasebni deo zgrade. Može se kupiti posebno sa 2 ulaza. Postoje pregrađene prostorije, ali su zidovi montažni, pa se lako mogu ukloniti. Vpr i ptk imaju 289m2+99m2 u visokom potkrovlju. Ima 2 ulaza, može se kupiti posebno. Oba sprata imaju montažne pregrade prostorija. Za preporuku bilo kog ozbiljnijeg poslovanja.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
Video nekretnine
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovna zgrada-Prodaja

Poslovna zgrada na top lokaciji

1373m2 | 2.500.000 €
Zgrada ima četiri ulaza. Iz ulice Kraljice Natalije glavni ulaz i još tri iz hodnika i dvorišta. Zgrada je predratna, pod zaštitom spomenika kulture. 1977. je iz korena rekonstruisana i dograđena sa građevinskom dozvolom. Sa ulične strane je lokal od 260m2. U zgradi je teretni lift. Deo zgrade od 650m2 je adaptiran pre dve godine. Ima mogućnost kreiranja "open space" u skoro 90% površine. Objekta ima dva edb brojila. U dorištu je ukopana cisterna za mazut.
Detaljnije
Property Image
Poslovna zgrada-Prodaja

Lux hotel na prodaju, retko u ponudi

3313m2 | 3.313.000 €
Ekskluzivna prodaja hotela sa tri zvezdice u Novom Pazaru.Ima uknjiženih 3.313 m2 . -U sklopu hotela je trafostanica 250 kW (uknjižena 1/1) -Centralno grejanje - tople vode u svakom momentu 12000l -Zatvorena garaža za 20 vozila -Pet ulaza plus ulaz u garažu -Višenamenska sala za 500 mesta koja je ujedno i restoran -Kuhinja opremljena najsavremenijom opremom -Dve manje sale za sastanke od po 30 mesta -34 sobe -Dva stana od po 150 kvadrata sa autonomnim brojilom -Sobe su koncipirane da ima 100 ležajeva -Parking za preko 50 vozila -Kotlarnica sa tri peći -Hotel radi i u izuzetnom je stanju -Zbog svega navedenog pogodan je za sve vidove turizma: odmor , prenoćište, kongresni turizam, team building kao i za proslave sa velikim brojem mesta, poslovne ručkove , bankete ....... -Iz svega napravljenog se izvlači zaključak da je kupovina ovog objekta dobro ulaganje za ljude koji hoće da se bave ugostiteljstvom - hotelijerstvom visokog ranga -Sama izgradnja objekta, raspon stubova, visina od 4 metra, infrastruktura, činjenica je od temelja podizan na stubovima tako da može biti da jedan etaž - jedna prostorija bez pregrada, daje mogucnost prenamene, uz minimalnu investiciju, tj. da se prilagodi drugoj privrednoj delatnosti širokog spektra (medicinska – više klinika ili bolnica, proizvodno-industriska, trgovinska i razne druge ) ZA SVE DODATNE INFORMACIJE OBRATITI se EMAIL-om ili pozovite TELEFONOM. Retko u ponudi.
Detaljnije