Odličan poslovni objekat POSEBNA POGODNOST ZA KUPCE!

Šifra nekretnine : 119022

Prodaja 600.000 € - Poslovni prostor
500.00 m2EG  Štampaj
Lokacija: Skojevsko naselje Ulica: Luke Vojvodića Telefonskih linija: 1 

Ovaj poslovni prostor nalazi se u ulici pretežno nove gradnje u blizini Košutnjaka i Filmskog grada.
Uredjen za ekskluzivni restoran sa perfektnom organizacijom. Pod krovom se proteže prostor od 500m2(uknjižen na 290m2) plus uređeno dvorište od 2 ara gde je smešten deo za roštilj.
Sastoji se iz antrea, restoranskog prostora, igraonice koja se po potrebi vizuelno odvaja el.zavesama i prostorijom za rođendane a deli ih staklo. Muški i ženski toaleti, poseban toalet za mame sa bebama. Ukupno 7 mokrih čvoreva.
Radne prostorije odlično organizovane sa svlačionicama i ormarićima kako bi sve bilo uredno i zasebnim toaletima. U tom delu nalazi se i kontrolna soba, hladnjača, prizvodnja.
Odvojeni prostori za meso, ribu, povrće! Prostorija gde se nalazi pizza peć...
Prostor ima centralnu klimu koja obezbedjuje grejanje i hladjenje.Na krovu se nalaze sunčani paneli koji mogu opet da se aktiviraju.
Ima tri brojila.
Prijatan ambijent koji poseduje zimsku i letnju baštu odakle je pogled nezamenjiv.
Sprovedene su telefonske linije,alarmbi sistem koji može da se poveže sa obezbedjenjem...
BEZ PROVIZIJE ZA KUPCE!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • INFRASTRUKTURA:Sanitarni čvor
  • OPIS:Lux
Video nekretnine
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Višenamenski poslovni prostor na Senjaku

199m2 | 502.250 €
Metalni prozori (199m2+ 4 garaže od 87m2). Od prosotorija poseduje: kancelariju, hodnik, jednu veću i jednu manju prosotoriju, dve ostave - arhive, kancelarija, prijem, velika kancvelarija i četiri kancelarije, dva muška i dva ženska toaleta
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Kuća sa poslovnim prostorom

10.0 | 835m2 | 19ari | 490.000 €
Prodaje se odlična kuća od 176m2 stambenog prostora sa dvorištemi poslovni prostor od 639m2. Objekat ima 7 hladnjača, može da bude suvi magacin, svih 659m2 je u pločicama. Odlična investicija za život i biznis na jednom mestu.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Objekat na 2 nivoa

930m2 | 450.000 €
Objekat na 2 nivoa koji se nalazi na 82,56 ari placa. Prvi nivo 930m2, takođe i drugi nivo isto. Prvi nivo - open spejs, mašine, 3 dela spojena u jedan veliki prostor. 3 pokretna gejta. Utovarne rampe za kamione. Trafo kućica 630kw pripada fabrici i vlasništvo fabrike. 6 hidrantnih mreža. Plac ograđen sa pokretnom rampom i kamere. Posebno uređeni parkinzi, sve izbetonirano. Glavni objekat betonska debljina 35cm - 40cm. Na prvoj etaži: 3 kancelarije, toalet sa kupatilom, kuhinja, apartman sa svojim kupatilom. Objekat ima kamionski prilaz, objekat se nalazi u komercijalnoj zoni na glavnom magistralnom putu Golubac - Kučevo. Mašine se ne prodaju. Moguće je otvoriti velike trgovinske kuće: Lidl, Dis, može hotel. Moće da uđe dosta automobila. Može montažna hladnjača. PROSTORIJE: kancelarija, kancelarija, kancelarija, toalet sa kupatilom, kuhinja, apartman sa svojim kupatilom, objekat 2 nivoa, prvi nivo 930m2, drugi nivo 930m2.
Detaljnije