Odličan poslovni objekat posebna pogodnost za kupce!

Šifra nekretnine : 119022

Prodaja 600.000 € - Poslovni prostor
500.00 m2EG  Štampaj
Lokacija: Skojevsko naselje Ulica: Luke Vojvodića Telefonskih linija: 1 

Ovaj poslovni prostor nalazi se u ulici pretežno nove gradnje u blizini Košutnjaka i Filmskog grada.
Uredjen za ekskluzivni restoran sa perfektnom organizacijom. Pod krovom se proteže prostor od 500m2(uknjižen na 290m2) plus uređeno dvorište od 2 ara gde je smešten deo za roštilj.
Sastoji se iz antrea, restoranskog prostora, igraonice koja se po potrebi vizuelno odvaja el.zavesama i prostorijom za rođendane a deli ih staklo. Muški i ženski toaleti, poseban toalet za mame sa bebama. Ukupno 7 mokrih čvoreva.
Radne prostorije odlično organizovane sa svlačionicama i ormarićima kako bi sve bilo uredno i zasebnim toaletima. U tom delu nalazi se i kontrolna soba, hladnjača, prizvodnja.
Odvojeni prostori za meso, ribu, povrće! Prostorija gde se nalazi pizza peć...
Prostor ima centralnu klimu koja obezbedjuje grejanje i hladjenje.Na krovu se nalaze sunčani paneli koji mogu opet da se aktiviraju.
Ima tri brojila.
Prijatan ambijent koji poseduje zimsku i letnju baštu odakle je pogled nezamenjiv.
Sprovedene su telefonske linije,alarmbi sistem koji može da se poveže sa obezbedjenjem...
BEZ PROVIZIJE ZA KUPCE!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • INFRASTRUKTURA:Sanitarni čvor
  • OPIS:Lux
Video nekretnine
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Višenamenski poslovni prostor na Senjaku

199m2 | 502.250 €
Metalni prozori (199m2+ 4 garaže od 87m2). Od prosotorija poseduje: kancelariju, hodnik, jednu veću i jednu manju prosotoriju, dve ostave - arhive, kancelarija, prijem, velika kancvelarija i četiri kancelarije, dva muška i dva ženska toaleta
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Kuća sa poslovnim prostorom

10.0 | 835m2 | 19ari | 490.000 €
Prodaje se odlična kuća od 176m2 stambenog prostora sa dvorištemi poslovni prostor od 639m2. Objekat ima 7 hladnjača, može da bude suvi magacin, svih 659m2 je u pločicama. Odlična investicija za život i biznis na jednom mestu.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Poslovni prostor - poslovna zgrada

1746m2 | 399.000 €
U prilici smo da vam ponudimo poslovni prostor (zgrada) u 3 nivoa. Osnova prizemlja 632m2. Prostor ima 3 nivoa. Nalazi se na obali Dunava. Uknjiženo je kao sportska hala za košarku, ugrada za sport i fizičku kulturu. Može da se koristi za starački dom, apartmani za radnike, proizvodnju, kancelarije. Vlasnik može da dobije deo od zgrade do Dunava na korišćenje. Može da se koristi i kao suva marina. Hitna je prodaja. Mogućnost korekcije cene. Osnova 632m2, pr, I sprat, II sprat.
Detaljnije