Kompletno sređen prostor na izuzetnoj lokaciji

Šifra nekretnine : 119626

Prodaja 310.000 € - Lokal
160.00 m2Suteren  Štampaj
Lokacija: Zeleni venac Ulica: Maršala Birjuzova Telefonskih linija: 1 

Kompletno sređen prostor na izuzetnoj lokaciji za klubove, kladionice, barove, restorane i sve druge vrste delatnosti. Lokal ima 2 mokra čvora i prostire se u II nivoa.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Snižena cena
Video nekretnine
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

Sa izlogom do ulice, 94 + 14m2

93m2 | 295.000 €
Lokal do ulice sa izlogom. 25m2 prodajnog prostora. Ostala kvadratura su prostorije za proizvodnnju ( na primer pekara ) ili za druge svrhe. Dva mokra čvora plus magacin. Na odličnoj lokaciji između Skadarilje i crkve Aleksandra Nevskog. Lokal je uknjižen na 93m2.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Strogi centar, Kneza Mihaila, lokal 52m2

52m2 | 178.990 €
Na top lokaciji u ulici Kneza Mihaila prodajemo lokal koji je pogodan za razne delatnosti. Izlog lokala je na samoj ulici a lokal je na samom početku pasaža. Prvi nivo,u nivou ulice ima 35m2 i tu se nalazi prodajni deo,radni deo,čajna kuhinja i toalet. Drugi nivo ima 17m2 u suterenu i služio je kao radionica. Lokal je knjizen na 34m2 a ostalo je na korišćenju. Za više informacija pozovite... PROSTORIJE: I deo, II deo, toalet radionica. Prodajni poslovni prostor.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Dobra lokacija

29m2 | 80.000 €
U pasažu zgrade na odličnoj poziciji u Dositejevoj ulici, nalazi se 6 lokala po tri na svakoj strani. U sredini je uredan dvorišni prostor. Lokal je vidljiv sa ulice. Trenuto je u funkciji i zakupac ostaje još 3 meseca. Moguće je nastaviti zakup jer je korisnik zainteresovan da ostane duže. Cena zakupa je 400e+ troškovi komunalija. Lokal ima mogučnost raznih funkcija. Prostorije; izložbeni (prodajni- radni) deo, wc, čajna kuhinja.
Detaljnije