Odličan plac u Vrčinu

Šifra nekretnine : 122361

Prodaja 60.000 € - Plac
31.00 ari Štampaj
Lokacija: Vrčin Ulica: Dubrovačka 

Dobar plac sa blagim usponom. Infrastruktura urađena na celom placu bez dodatnih ulaganja. Etno stil sa vinogradom, voćnjakom i dvorište na kojem je potrebno samo izgraditi porodičnu kuću. Ograđen plac u centru Vrčina, ali u mirnoj ulici sa predivnim pogledom na Avalu. Vredi pogledati. agencijska provizija 2%

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • ENERGENT:Struja
  • INFRASTRUKTURA:Kanalizacija, Put
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Plac na lepoj lokaciji

30ari | 40.000 €
U neposrednoj blizini centra Grocke u delu gde su uglavnom vikendice nalazi se plac koji vam nudimo. Pozicioniran je na samom vrhu brda i ima otvoren pogled na Dunav. Širina fronta placa je 30m. Do samog placa je asvaltiran put, voda i kanalizacija. Plac je pod nagibom i potrebna je nivelacija ili izgradnja kaskadnog objekta. U okruženju ima dosta kuća, kako za život, tako i vikendica. Plac ima informaciju o lokaciji po kojoj se vidi da je građevinsko zemljište.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Plac u Grockoj, u građevinskoj zoni

12.14ari | 18.000 €
U ponudi je plac u Grockoj, Lupoglav. Plac je u zoni građevinskog zemljišta, ali je godinama stajao, pa je sada zarastao, potrebno je krčenje placa. Na 500 metara od placa je asfaltna ulica, na 300 metara je struja i voda. Pogodno za sadnju ili da se gradi, ali je potrebno asfaltirati put do placa, kao i dovući struju i vodu.
Detaljnije