Lokal sa izlogom i baštom

Šifra nekretnine : 27737

Izdavanje 1.200 € - Lokal
50.00 m2EG Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Gradska bolnica Ulica: Dimitrija Tucovića Telefonskih linija: 1 prazan 

Lokal sa izlogom i baštom, pogodan za trgovinu i fruge delatnosti

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Izlog, Parking (više mesta)
  • PLAĆANJE:Depozit
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Izdavanje

Izdaje se lokal na fantastičnoj lokaciji

45m2 | 1.300 €
Izdaje se lokal na fantastičnoj lokaciji, u prizemlju TC Vidikovac, dvostrano orijentisan. Najbolja lokacija u celom tržnom centru. Moguća korekcija cene. Na slikama lokala se vidi lokal sa igračkama, ali lokal se izdaje prazan.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Izdavanje

Razrađen lokal

30m2 | 700 €
Namešten i razrađen lokal. Ćevabdžinica koja dobro radi. Enterijer u lokalu, kao i kompletan razradjen posao prodaje se za 13000 eura. U lokalu ne treba ništa da se radi, niti da se unese već samo da se nastavi sa radom. Potrebni su zakupci iz branše trgovaca. Posao na duže.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Izdavanje

Lokal na top lokaciji za izdavanje

60m2 | 1.900 €
Ovaj poslovni prostor projektovan je da isprati savremene zahteve sa najnovijim konceptom poslovne organizacije. Uz odvojeni prostor od 60m2 uključeni su svi računi interneta, cg, recepcija sa fizičkim i pasivnim obezbedjenjem.Korišćenje prostrane kuhinje sa trpezariskim stolom, odvojeni muški i ženski toalet kao i konferenciska sala koja je uračunata u cenu samo je potrebno prethodno rezervisati termin. Izlaz iz lifta je direktno u kancelariski deo gde se nalazi pult , recepcija sa fizičkim obezbeđenjem .Takođe su uključene izdvojene kabine za odvojeni telefonski razgovor(fon room). Direktna elektronska kontrola pristupa u svaku prostoriju, sevis usluge primanja pošte, kafemat, aparat za vodu , kartica za lift uključena u cenu.Može registracija firme na adresu.
Detaljnije