Kompletno nov poslovni prostor-Aerodromski put

Šifra nekretnine : 28383

Izdavanje 9.000 € - Poslovni prostor
1000.00 m2EG  Štampaj
Lokacija: Surčin Ulica: Sterijina Telefonskih linija: 1 prazan 

U blizini aerodroma uz sam put nalazi se ovaj novoizgradjeni prostor od 1000m2 u tri nivoa .Kompletno nov ,sve nivoe povezuje veliki lift teretno-poslovni.
Aluminijumska stolarija,podno grejanje toplotnim pumpama.Na svakom spratu postoje kancelarije i toaleti odvojeno muški -ženski.
Ispred ove zgrade je pripadajući plac za veći broj automobila kao i prolaz za šlepere i kamione.
Idealan za klinike,salone automobila...i mnogo toga. agencijska provizija 50%

Dodatne karakteristike

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Odličan poslovni prostor, 24.0, Stari Grad

717m2 | 9.321 €
Izdajemo upravo renoviran poslovni/kancelarijski prostor na opštini Palilula, u blizini SUP-a 29.novembar. Strukturu čine 24 kancelarije ( na svakom spratu je po jedna sala za sastanke), pet toaleta, kuhinja, velika terasa. Cena ne uključuje troškove struje, grejanja i druge komunalne troškove, kao ni troškove interneta.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Izuzetan poslovni prostor

300m2 | 6.300 €
Izdajemo ovaj luksuzno i sa posebnom pažnjom sredjen poslovni prostor u najstrožijem centru grada u pešačkoj zoni trgovačkog centra u ambijentalnoj celini ,,Knez Mihajlove" ulice. Izuzetno prijatan salonski prostor, svetao, sačinjen od najluksuznijih materijala sa kompletno novom instalacijom (grejanje,hlađenje,struja,voda) . Zgrada je pod zaštitom spomenika. Namenjen svim delatnostima koje zahtevaju prezentaciju na najviśem nivou. Neposredna blizina javne garaže Obilićev venac. Sastoji se iz velikog i impozantnog antrea, osam prostranih prostorija koje su u komunikaciji, dva uredjena kupatila, jednog toaleta i još jednog potencijalnog kupatila koje se ostavlja na izbor zakupcu da odluči namenu. Takodje poseduje dve terase i jednu veliku uredjenu lodju na koju se izlazi iz dve prostorije. Zgrada je pod zaštitom spomenika. Uz fotografije, možete prošetati 3D turom, a mi smo tu za sve dodatne informacije. Ovaj poslovni prostor izdaje pravno lice. Obavezna dva depozita. Za ovaj prostor zakupac od agencije dobija vaučer od 60.000,00 dinara kao poklon ! agencijska provizija 50%
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Poslovni prostor Terazije

380m2 | 5.550 €
Izuzetan poslovni prostor u samom centru grada. Mogućnost iznajmljivanja i salonske svečane sale po potrebi. Objekat ima video nadzor, recepciju i 24h obezbedjenje. agencijska provizija 50%
Detaljnije