U prilici smo da Vam ponudimo stan u novogradnji

Šifra nekretnine : 127457

Prodaja 171.000 € - Stan
60.00 m22.5 Sobepodno II/III  Štampaj
Lokacija: Banovo brdo Telefonskih linija: 1 

U prilici smo da Vam ponudimo stan u novogradnji na odličnoj lokaciji u srcu Banovog brda. U neposrednom okruženju nalazi se škola, vrtići, supermarket, kompleks bazena Košutnjak. U istoj zgradi iste kvadrature nudimo i stan u prizemlju sa mogućnošću kupovine dvorišta koje je oko 35-40m2. Moguće je kupiti i garažno mesto koje je bazirano na klackalica sistemu. Mogućnost povratka pdv-a, cena je bez pdv-a. U svim jedinicama je korišćena najkavlitetnija italijanska i španska keramika, koja prostoru daje svojevrstan pečat.
U ponudi i prvi i drugi sprat iste kvadrature

Antracit siva stolarija sa troslojnim staklom punjenim gasom i aluminijumskim roletnama na struju daje objektu sofisticiran i moderan izgled.

U svim stanovima je korišćen hrastov parket prve klase, kao i blind ulazna vrata. Sobna vrata su izrađena od farbanog medijapana.

Sistem grejanja u stanovima urađen je kao podno grejanje, čije prednosti su zdrava toplota, ušteda prostora, energetska efikasnost i ekonomičnost.

Sve jedinice su urađene po sistemu smart home, odnosno, obezbeđene su instalacijom koja sinhronizuje pametne uređeje u jednu aplikaciju, čineći svakodnevni život komfornijim i sigurnijim.

Rok završetka decembar 2024. agencijska provizija 2%

Dodatne karakteristike

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Stan na top lokaciji

3.0 | 61m2 | 170.000 €
Stan na top lokaciji u samom srcu Banovog brda. Zgrada je okružena zelenilom, uredna i održavana. Građena 70-tih godina. Svetao stan, bez buke. Pogodan za život. PROSTORIJE: dnevna soba sa trpezarijom, hodnik, kupatilo, kuhinja odvojena, 2 spavaće sobe. agencijska provizija 2%
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

U prilici smo da Vam ponudimo stan sa velikim potencijalom prosirenja

3.0 | 61m2 | 175.000 €
U prilici smo da Vam ponudimo stan sa velikim potencijalom prosirenja, na poslednjem spratu dobro odrzavane zgrade iz ‘80-tih godina. Nekretnina se prostire na 61m2 uknjizenih, plus 12m2 u kosini na spratu, u kojoj se nalazi jedna spavaca soba. U donjem delu stana nalazi se prostran i svetao dnevni boravak sa izlazom na lodju. Iz hodnika se ulazi u spavaću soby, kao i u kuhinju koja je potpuno opremljena i maksimalno prostorno iskoriscena. Kupatilo je funkcionalno,optemljenom novom tuš kabinom. Ono sto ovom prostoru daje potencijal je ostava iz hodnika koja se prostore duz celog stana i uz adaptaciju se ovom stanu moze pripojiti jos 30m2, i ispraviti kosine u prostorijama.Stan je prikladan za stanovanje porodice jer je infrastrukturno u delu naselja u kome se u neposrednoj blizini nalazi sve potrebno za udoban i funkcionalan zivot. agencijska provizija 2%
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Novogradnja, Banovo brdo

3.5 | 60m2 | 162.000 €
Stan u izgradnji rok zavrsetka sredina 2024 godine, posedovace podzemnu garazu. Stan je koncipiran tako da ce posedovati ulazni prostor, kuhinju, trpezariju, dnevni boravak, dve spavace sobe iz kojih se ulazi u glavno kupatilo agencijska provizija 2%
Detaljnije