Plac u zoni porodične gradnje

Šifra nekretnine : 130269

Prodaja 102.000 € - Plac
17.00 ari Štampaj
Lokacija: Sremčica Ulica: Beogradska 

Na prodaju je građevinski plac sa lepim pogledom na idealnoj lokaciji u Sremcici.

Plac se nalazi u zoni porodične gradnje, na 50 m od glavne Beogradske ulice i autobuskog stajalista 511, direktne linije do Beograda na vodi (udaljenost 17 km).

Nalazi se u mirnoj ulici, prvoj paralelnoj sa Beogradskom, pa je zaštićen od buke iako u neposrednoj blizini svih potrebnih sadržaja za moderan nacin života.
Na udaljenosti od 50 m su supermarketi, apoteke, prodavnice, a na desetak minuta hoda je posta, osnovna škola, vrtić, pijaca, dom zdravlja i ostali sadržaji.

Plac uređen i spreman za gradnju. Uknjizen je, bez tereta, ima izlaz na asfaltiranu ulicu gde se nalaze priključci za struju, vodu, gas i internet a postoji i mogućnost priključka na lokalnu kanalizacionu mrežu.

Mogućnost kupovine 8, 9 ili 17 ari. Ukoliko se kupuje 17 ari cena je predmet dogovora.

Za svaku preporuku! agencijska provizija 2%

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • ENERGENT:Struja
  • INFRASTRUKTURA:Kanalizacija, Put, Vodovod
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Železnik - plac pored puta

22.5ari | 50.000 €
Železnik, plac pored puta. Leva strana ka Orlovači. Avalska ulica. Ima informaciju o lokaciji, može da se zida. agencijska provizija 2%
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Plac, Sremčica

9.1ari | 27.000 €
U prilici smo da vam ponudimo građevinski plac na mirnoj lokaciji u Lukićevoj ulici u Sremcici. Plac je u prirodnom orkuženju, zadnjim delom uz lipovačku sumu, na padini sa blagim nagibom i lepim pogledom na Avalu. Priključci za struju i vodu su na oko 50 m. Uknjižen je kao gradsko građevinsko zemljište i 1/1 privatna svojina. Vredi pogledati. agencijska provizija 2%
Detaljnije