Lokal na lepoj lokaciji

Šifra nekretnine : 3117

Izdavanje 400 € - Lokal
50.00 m2 Štampaj
Lokacija: Resnik Ulica: Slavka Miljkovića Telefonskih linija: 1 prazan 

U ponudi je lokal na prometnoj lokaciji u naselja Resnik, opština Rakovica. Lokacija pripada linijskom potezu koji je komercijalnog, saobraćajnog i stambenog karaktera u blizini ali izvan zone škole. Ulica Slavka Miljkovića, u kojoj se lokal nalazi, spaja naselje kako tranzitno (javni prevoz : 47, 94, 503, 504, 506, 507) tako trgovački ( DIS, Neretva, ST George, Skroz Dobra pekara, Maxi, Mesara Matijević, uskoro Lily i Idea.
Lokal ima 50 m2 u prizemlju, a po dogovoru sa zakupcem može se adaptirati i sprat iznad lokala površine 50 m2 i tako dobiti korisnih 100 m2.
Lokal je trostrano orijentisan u velikim izlozima, visina plafona 3m, jedan mokri čvor i jedan izlaz na glavnu ulicu.
Pogodan za mnogobrojne delatnosti.
Moguće učešće zakupca u uređenju lokala.
Slobodan od 01.07.2023.
Cena mesečnog zakupa 400 Eur. agencijska provizija 50%

Dodatne karakteristike

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Izdavanje

Kompletno opremljen lokal

24m2 | 380 €
Kompletno opremljen (sa hladnjačom i rashladnom vitrinom) lokal sa izlogom u prvom redu Bajlonijeve pijace, bliže Bitef teatru. Depozit visina jedne mesečne kirije, za strance 2 mesečne kirije. agencijska provizija 50%
Detaljnije
Property Image
Lokal-Izdavanje

Lokal, 45m2, Konjarnik

45m2 | 550 €
Izdajemo višenamesnski lokal u Šamačkoj ulici na Konjarniku. Sastoji se iz jedne veće prostorije, kuhinje i toaleta. Ispred lokala nalazi se parking koji koriste vlasnici stanova i lokala. Pogodan je za kancelariski prostor, ordinacije, kozmetičke i frizerske salone i drugo. Useljiv odmah. Grejanje na struju. Održavanje 1000din.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Izdavanje

Lokal u tržnom centru u Požeškoj

17m2 | 250 €
Lokal u tržnom centru u Požeškoj. U nivou niskog prizemlja, ima izlog, mokri čvor. Izdaje se prazan, ima centralno grejanje i hlađenje. Ima pristup za dostavna vozila i ulaz iz ulice Nikolaja Gogolja. Niski mesečni troškovi. agencijska provizija 50%
Detaljnije